Hieronder zijn de behandelingen uitgeschreven

~Manicure & cosmetische pedicure

De nagels worden gevijld, geknipt en verzorgd. Het is mogelijk om de nagels te lakken met CND Shellac (is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel, wordt uitgehard onder de lamp en blijft gemiddeld 2 weken zitten) of Vinylux nagellak (makkelijk zelf te verwijderen met nagellak remover.

~Pedicure

De voeten worden gedesinfecteerd, nagelomgeving verzorgd en eelt wordt verwijderd. Hierbij is het ook mogelijk om de nagels te lakken.

~Energetische massage

Deze bijzondere vorm van massage zorgt voor meer ontspanning, energie en balans tussen lichaam en geest. De kracht van deze massage zijn de verschillende ritmes en vloeiende bewegingen over de hele lengte van het lichaam. De afwisseling van diepgaande tot zachte aanrakingen zorgt voor het loslaten van energieblokkades en laat de energie weer vrij stromen.

Verlicht spierpijn, verbetert de bloedsomloop en verbetert de afvoer van afvalstoffen.

LET OP: Deze behandeling is niet online inboekbaar. wil jij een massage van 30 min €35,- / 45 min €50,- / 60 min €65,- ? Neem gerust contact op via de telefoon of mail.

~Gezichtsbehandeling met producten van Beauté Royale

De producten worden geproduceerd in Alphen aan den Rijn. De producten zijn Natuurlijk, niet op dieren getest en hebben een hogere concentraat aan werkstoffen. Hierdoor wordt de huid op huid verbeterend level behandeld. Geschikt voor de probleemhuid.

Ook bieden wij nog extra opties aan om de behandeling uit te breiden met o.a een massage, wenkbrauw-, wimper-, en/of hars behandelingen

~Rug behandeling

Desinfecteren, scrub, verwijderen onzuiverheden en pakking.

~One by one wimperextensions

Iedere wimper zal worden voorzien van een kunstwimper. Voorafgaand de behandeling zal worden besproken welke lengte en krul gebruikt zal worden. Tijdens het zetten wordt er gekeken hoe sterk de natuurlijke wimper is, om zo de juiste dikte te plaatsen om beschadiging te voorkomen. Na het zetten van de extensions is het mogelijk om binnen 1,2,3 of 4 weken weer een afspraak te maken voor het opvullen. Opvullen is nodig omdat je wimper haartjes een cyclus hebben van 6 a 8 weken. Tevens is het ook mogelijk om de extensions bij ons te laten verwijderen.

~Lash Lifting

Zeg de mascara en wimper kruller maar gedag, die zijn na deze behandeling niet meer nodig! Bij een lash lifting krijgen de natuurlijke wimpers nog meer krul. Tijdens de behandeling is het mogelijk om de wimpers te verven, hierdoor ontstaat nog meer effect. Na de lifting is het belangrijk om de wimpers de eerste 24 uur niet nat te maken. Na 24 uur is het mogelijk om de bezigheden met betrekking tot water zoals een bezoek aan de sauna etc. weer op te kunnen pakken. De lifting blijft gemiddeld 6 weken lang zichtbaar!

~Harsbehandeling

Voorafgaande aan een harsbehandeling wordt de huid eerst goed gedesinfecteerd met alcohol, daarna zal er talkpoeder worden aangebracht voor het beschermen van de huid. Vervolgens wordt de hars met een roller aangebracht en verwijderd met een strip. Het gehele haarzakje wordt mee genomen en zal weer opnieuw moeten groeien, dit duurt gemiddeld 6 weken. Zodra de haartjes terug zijn gegroeid voelen ze zachter aan. De hars die wordt gebruikt tijdens deze behandeling is van het merk Clean & Easy. De samenstelling van deze hars zorgt voor minder beschadiging aan de huid.

~Wimper- & wenkbrauw behandelingen

Bij een behandeling voor de wenkbrauwen is het mogelijk om de wenkbrauwen te verven, epileren en/of harsen. De verf blijft gemiddeld 3 weken op de haartjes zitten. Ook kunnen de wimpers worden geverfd waardoor een open blik ontstaat! De verf die wij gebruiken is van het merk Refectocil, dit is in de beauty branche een gangbare verf voor salon gebruik.